IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Мур: Дъщерите ми вече не говорят с мен

6 юли 2012 10 29

На момичетата им дошло до гуша от драмите на майка им

Всички бягат от Деми. Снимка: Reuters

Всички бягат от Деми. Снимка: Reuters

Пропаст е зейнала в отношенията между Деми Мур и нейните дъщери. 49-годишната актриса вече не може да намери пътя на комуникацията с Румър (23), Скаут (20) и Талула (18), откакто се раздели с Аштън Кътчър и преживя нервен срив, който дори я прати за кратко в болница, пише RadarOnline.

"Румър, Скаут и Талула не искат да вкарват допълнително драма в живота си. Откакто тя се раздели с Аштън, не е същата. Момичетата бяха до нея през цялото време – при скандалната раздяла и престоя ѝ в клиниката. Но сега смятат, че трябва малко да се дистанцират, защото им дойде до гуша. Те искат да имат майка, а не сестра. Момичетата се страхуват, че тя ще се срине и отново ще попадне в рехабилитационна клиника и не искат отново да изживяват целия този стрес", сподели близък до звездните дами пред медията.

Въпреки че майка им и Кътчър не са повече заедно, девойките не са прекратили отношенията си с него. „Те му звънят почти всеки ден и това никак не се нрави на Деми. Но все пак той е част от живота им и бе до тях, докато порастваха, така че няма как да се дистанцират от него", допълни информаторът.

Най-малката от сестрите Мур – Tалула, тези дни бе замесена в скандал, след като стана ясно, че нейни голи снимки са изтекли, на които тя пуши трева.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

( преди 11 години )
Интересно като се дистанцират от майка си,дали се дистанцират от парите и името й.*** те големи драми изживяли:да се чудиш как се справят хората с истински проблеми,касаещи живота,здравето и оцеляването...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар