IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Браун отново забъркан в побой

28 януари 2013 11 17

Този път не бил виновен

Крис Браун, Снимка: Reuters

Крис Браун, Снимка: Reuters

Любимият на Риана Крис Браун не може да стои мирен и за пореден път доказа имиджа си на побойник. Певецът се е сбил с Франк Оушън тази неделя след като е бил в студио в Лос Анджелис.

Браун е прослушвал запис на един от изпълнителите си и според близки до звездата, когато си тръгвал от студиото Оушън и събраната от него групичка, му препречили пътя. Според информатора Франк казал: „Това е моето студио и моето паркомясто", пише TMZ.

Медията пише, че Крис е подал ръка на Франко и един от неговите хора го атакувал. Приятелите на Браун веднага се впуснали да го защитават и станало същинско меле.

Извикана е полиция и когато органите на реда са пристигнали, Крис вече не е бил на мястото. Според служителите никоя от двете страни не е подала официално оплакване, затова и няма направени арести.

През юни миналата година любимият на Риана отново се замеси в скандал с колега. Тогава боят бе с певеца Дрейк в нощен клуб, а причината -  барбадоската, която бе и негово гадже след раздялата си с Браун през 2009 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари