IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Люси Иларионов: Мария Илиева е много сексуална

2 април 2013 14 27

Режисьорът признава, че е имал връзки с редица известни жени

Люси Иларионов; Снимка: Love style

Люси Иларионов; Снимка: Love style

Режисьорът Людмил Иларионов-Люси, който в момента е една от звездите в танцувалното шоу „Dancing Stars", даде откровено интервю за списание LOVE style, в което говори за известните жени в живота си.

„С Мария Илиева имахме странна връзка. Тя е много сексуална жена и е добра манипулаторка на мъже. Честно казано съм малко разочарован от нея, защото се видяхме наскоро случайно и тя пред всички хора ми каза, че изглеждам ужасно", разкрива Люси, който води война с килограмите си пред очите на телевизионните зрители.

Люси, който в миналото беше слаб и красив хип-хоп танцьор, певец и актьор, не крие, че е помогнал на Мария за старта на кариерата й.

Освен това споделя, че е имал флиртове с жени като Нети, която според него се е оказала доста фалшива, с водещата Божана Филипова, която сама го е свалила и с актрисата Ани Пападопулу, с която е имал най-чистата и искрена любов.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари