IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Видеозапис показва поредния арест на Джъстин Бийбър

9 февруари 2014 11 00

Полицията в Маями претърсва певеца за дрога, след като е задържан под стража

Джъстин Бийбър Снимка: Getty

Джъстин Бийбър Снимка: Getty

Певецът, който разтуптява с песните си и с поведението си сърцата на милиони тийнейджърки по света, бе арестуван в края на януари за шофиране с невалидни документи, под влияние на алкохол и участие в автомобилни гонки. Ето че в съботната сутрин на 7 февруари Бийбър за пореден път е общувал с полицията.

Разпространен видеозапис показва как той е претърсван от полицаи. Облечен в черен суитшърт и провиснали панталони, Бийбър е накаран от полицаите да свали оранжевите си маратонки, след което и чорапите. Но след щателно претърсване у него не е открито нищо обезпокоително.

По-късно тестовете са показали завишено ниво на алкохол в кръвта на изпълнителя на „Baby“, което обаче било под нивото на границата, при която е разрешено шофиране. Все пак младата звезда е на 19 години и има още две години до пълнолетие според щатските закони.

Съобщава се още, че по време на ареста, Бийбър е бил под влияние на предписани с рецепта лекарства, включително антидепресанти, но и на марихуана. Очаква се до седмица областният прокурор на Лос Анджелис да издаде решение за присъдата заради поредното провинение на 19-годишния световноизвестен идол на тийнейджърите.

Припомняме, че преди ареста си за участие в автомобилни гонки, пак по-рано през януари по време на претърсване на дома на Бийбър от полицията заради разследване за вандализъм, бе задържан негов приятел. У него бе открит бял прах, който при тестовете се оказва, че е вид екстази. Тогава Бийбър не е задържан, но остава обвинението за вандализъм и шофиране в нетрезво състояние.

Това не е всичко. На връщане от уикенда за Super Bowl, Бийбър и антуражът му били толкова напушени с марихуана, че димът застрашавал кондицията на пилотите. Те се притеснили, че ще се провалят на теста за допинг само вследствие на вдишванията на дима. В самолета бил и 38-годишният баща на Бийбър Джеръми, който се отнасял изключително агресивно към стюардесата, която се принудила да стои близо до пилотската кабина за по-голяма сигурност.

Явно тийн идолът е в началото на дългите си топли отношения с полицията, с които ще ни изненадва и в бъдеще. Вижте видеото, което показва ареста и претърсването на Джъстин Бийбър.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

titi ( преди 10 години )
v kakav smisal ? ne sam tozi , nito gledam recipro4nite
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
лола ( преди 10 години )