IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Макс Джордж заряза Нина Агдал

10 февруари 2014 06 30

Певецът и моделката искали различни неща в любовта

Макс Джордж, Снимка: Reuters

Макс Джордж, Снимка: Reuters

Ако сте фенки на певеца от The Wanted Макс Джордж, може да ликувате, защото той отново е свободен. Хубавецът заряза Нина Агдал, тъй като двамата вече искали различни неща от връзката си, пише Contactmusic.

„За Макс беше много трудно да зареже Нина почти веднага, след като стана ясно, че и бандата The Wanted се разпада. Но те просто искаха различни неща от връзката си и тръгнаха в собствена посока“, каза източник пред The Sun.

„Това е труден и пълен с предизвикателства период за Макс, но той остава оптимист и се надява на ново начало. Той не е от тези, които биха се отчаяли и покрили при подобни обстоятелства“, допълни информаторът.

Макс и Нина, която имаше връзка и с плейбоя Адам Лавин, бяха заедно само няколко месеца и неотдавна певецът тръбеше из медиите колко е щастлив с моделката. „Много съм щастлив. За пръв път в живота си съм с момиче, което е и моят най-добър приятел“, бяха думите на Джордж.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари