IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блейк Лайвли ще пече подаръка си за Свети Валентин

14 февруари 2014 08 42

Актрисата смята да изненада своя съпруг Райън Рейнолдс с кулинарно изкушение

Снимка; Getty Images

Снимка; Getty Images

Блейк Лайвли сподели, че смята да изпече подаръка си за Свети Валентин за своя съпруг Райън Рейнолдс. Освен това двамата планират докато похапват от сладкиша да гледат филма „Истински романс“.

Бившата звезда от сериала „Клюкарката“ планира да постави уменията си в кухнята на изпитание, за да зарадва мъжа си по-късно тази вечер, но все пак тя сподели, че не е сигурна дали резултатът ще е впечатляващ.

Блейк каза за телевизия Extra следното: „Не знам какъв десерт ще успея да направя за Деня на влюбените, но се надявам да е вкусен.“ 37-годишният канадец Райън и 26-годишната американска актриса се ожениха преди година и половина на тайна церемония. Двамата избягват да говорят за личния си живот и да се появяват прекалено често заедно на публични места.

Преди време той каза, че не може да намери точните думи, за да изрази любовта си към Блейк. Рейнълдс сподели: „Ако ме накарате да опиша връзката си с думи, всичко ще прозвучи твърде тромаво. Не мога да опиша как се чувствам. Разбирам, че хората са любопитни за личния ми живот, но смятам че е емоционално насилие да обобщавам любовта си в едно изречение.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари