IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившата на Мел Гибсън обяви фалит

20 февруари 2014 11 33

Само преди 4 години Оксана Григориева съдеше звездата за 15 милиона долара издръжка

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Бившата приятелка на Мел Гибсън – Оксана Григориева е обявила банкрут по-малко от четири години, след като се опита да го осъди за 15 млн. щатски долара, но в крайна сметка взе от звездата само 750 хиляди долара и една къща.

Твърди се, че руската пианистка има дългове от над 400 хиляди долара, а активите ѝ са на стойност малко повече от 40 хиляди долара.

Оксана, която е майка на осмото дете на Мел – 4-годишната Лучия, е похарчила голяма част от състоянието за адвокати, тъй като през последните няколко години тя беше заета да води няколко горчиви съдебни битки срещу Гибсън. Една от тях беше за физическо посегателство, друга за попечителството на дъщеря им.

Според злите езици Оксана е сменила най-малко 40 адвокати, а накрая 5-има юристи са водели делата ѝ срещу Мел.

Освен парите, които Мел ѝ даде накуп, той ѝ плаща по 20 хиляди долара на месец като издръжка за детето. Освен това Григориева получава още 2500 долара издръжка от бащата на сина си Александър – британския актьор Тимъти Далтън (който е играл Джеймс Бонд).

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )