IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт и Лорд са най-добри приятелки

24 февруари 2014 14 24

Двете поп звезди ходят заедно на шопинг

Тейлър и Лорд; Снимка: Splash News

Тейлър и Лорд; Снимка: Splash News

Тейлър Суифт си има нова най-добра приятелка, която май ще измести от сърцето ѝ Селена Гомес. Това е тазгодишната музикална сензация – Лорд. Двете певици се насладиха на следобеден шопинг в Лос Анджелис, в неделя (23 февруари) и дори си напазаруваха в магазина на Rag & Bone. Няколко часа преди това пък двете дами се разходиха боси по плажа и видимо се забавляваха в компанията си.

Възможно е двете звезди да обмислят идея да си сътрудничат за нова песен или нещо подобно. 17-годишната новозеландка Лорд (чието истинско име е Ела Йелич О'Конър) стана мега известна с хита си „Royals“, за който получи дори награда „Грами“ 2014 за нов сингъл.

Наскоро тя каза пред списание V, че Тейлър Суифт е „прекалено безупречна и недостижима“, но явно това не е подразнило 24-годишната блондинка, а напротив – решила е да вземе къдрокосата тийнейджърка под крилото си и да ѝ покаже, че всъщност е съвсем достъпна.

Тейлър и Лорд; Снимка: Splash News

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

pepi ( преди 10 години )
Анонимен ( преди 10 години )
тази Тейлър Суйфт си е известна само в Щатите
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар