IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Братът на Салма Хайек уби човек в катастрофа

25 февруари 2014 08 39

Сами Хайек е участвал във фатален инцидент в Лос Анджелис

Салма с брат си и баща си;Снимка: Getty Images

Салма с брат си и баща си;Снимка: Getty Images

По-малкият брат на Салма Хайек – Сами е убил човек във фатална катастрофа преди два дни. 40-годишният брат на звездата е изгубил контрол над своя скъп спортен автомобил и е влязъл в насрещното движение на булевард „Sunset“ в Лос Анджелис. Той се е ударил в пикап Toyota Tacoma, като един от пътниците в него си е ударил лошо главата и е починал на място.

Сами Хайек е хоспитализиран, тъй като има няколко счупени ребра и лицеви разкъсвания. Шофьорът на пикапа също е в болница със счупен крак. Инцидентът е все още в процес на разследване.

Сами е женен за дизайнерката на бижута Даниела Вилегас и двамата живеят в престижния квартал на Ел Ей „Холивуд хилс“. Сами работи като дизайнер на мебели и дори е проектирал неща за дома на Брад Пит и Анджелина Джоли.

Властите все още се опитват да се свържат с близките на жертвата, която е описвана като мъж от мексикански произход на около 43 години.

Сами и Салма са родени в семейството на мексиканската оперна певица Диана Хименес Медина и бизнесмена от ливански произход – Сами Хайек Домингес, който е бил кмет на град Коацакоалкос, Мексико.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
edna ( преди 10 години )
НЕ ИСКАМ ДА ЧЕТА ЗА УБИЙСТВА В ТЯЛОТО. СПРЕТЕ, уЖАСНО Е! КАто със смъртта на сестрата на коя актриса беше. Осъзнайте се!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
други "новини" нямахте ли? ужасно...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар