IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шон Пен и Чарлийз Терон се гушкат на светско събитие

28 февруари 2014 10 13

Двете звезди не могат да се нарадват на новата си любов

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Новата гореща холивудска двойка Шон Пен и Чарлийз Терон се присъедини към певеца Фарел Уилямс (чийто хит „Happy“ от филма „Аз, проклетникът 2“ е номиниран за „Оскар“) по време на светско събитие в Лос Анджелис.

Двамата актьори започнаха връзката си след дългогодишно приятелство само преди няколко седмици, но вече изглеждат наистина уверени в чувствата помежду си и не се притесняват да ги афишират.

Според очевидци на събитието в Холивуд вчера, 38-годишната южноафриканска красавица и 53-годишният Шон се целували и прегръщали почти през цялото време. Техни приближени твърдят, че двойката вече говори за женитба, а Пен е изразил желание да стане законен баща на осиновения син на Чарлийз – Джаксън.

Източникът казва: „Шон е обсебен от любов по Чарлийз и по малкия ѝ син. Той е напълно различен човек около нея. Тя изважда най-нежната и забавната му страна. По принцип тя е против брака, но напоследък взе да променя позицията си, а и Шон вече се премести да живее при нея.“

Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )