IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана демонстрира умението си да се откроява в тълпата

4 март 2014 14 32

Звездата показа, че винаги остава вярна на личния си стил, дори когато носи Chanel

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Риана демонстрира, че едно от нейните тайни оръжия е точно умението ѝ да се откроява от тълпата. Докато Холивуд се вълнуваше тези дни от наградите „Оскар“ и тоалетите на звездите по време на церемонията, то поп принцесата разходи няколко доста интересни визии в рамките на Седмицата на модата в Париж. Последният тоалет на Рири – костюм на Chanel, определено обра точките, както на модните фенове, така и на модните специалисти.

Днес сутринта тя се появи на модното шоу на френската марка (есен/зима 2014/2015) в дреха на бранда, но решен в нейния личен стил. 26-годишната певица носеше костюм от две части с десен в бледолилав пепит. Тя имаше и подобна чантичка на кръста, както и спортни обувки от същия плат.

Шикозният ансамбъл от букле придаваше на фигурата на звездата ефект „пясъчен часовник“, тъй като подчертаваше талията ѝ. Единствените аксесоари на Риана бяха слънчеви очила в стил 50-те и обемна гривна с няколко големи перли.

Изпълнителката на хита „Diamonds“ изглеждаше възхитително през всички дни от Седмицата на модата в Париж, на които демонстрира не само впечатляващия си личен стил, но и новата си прическа с бретон в стил „Боб“.

Според слуховете Риана се намира във френската столица заради подновения си роман с рапъра Дрейк, който преди няколко дни имаше концерт в Париж.

Снимка: Reuters

Вижте и другите визии на Риана от последните няколко дни в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

pepi ( преди 10 години )
Анонимен ( преди 10 години )