IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рей Лиота съди козметична компания

7 март 2014 08 33

От фирмата използват лика му, за да рекламират крем против белези от акне

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Холивудската звезда Рей Лиота рядко влиза в светските хроники, но този път той го направи като започна дело срещу козметична компания. От въпросната фирма използва лика на актьора, за да рекламира свой крем за заличаване на белези от акне.

Рей с право настоява от бранда „Nerium International“ да спрат да използват неговия образ в своите онлайн реклами, в които се твърди, че драматичната промяна на сипаничавото лице на актьора е благодарение на техния продукт. Лиота казва, че никога не е използвал въпросния крем и че твърденията на фирмата са „абсолютно неверни“.

Адвокатът на 59-годишната звезда посочва, че компанията никога не е искала неговото разрешение да използва името и лицето му за подобна кампания. Логично Рей иска голямо обезщетение от „Nerium International“, както и това снимките му да бъдат отстранени от рекламите на фирмата.

Актьорът се е появявал в повече от 60 игрални филма в последните три десетилетия, а следващата му роля на голям екран е в „Muppets Most Wanted“.

Снимка: Nerium International

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
той наистина има подобрение, но не знаем от какво е...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар