IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс иска да се омъжи в дома на Елвис Пресли

12 март 2014 09 16

Певицата е харесала имението Грейсланд в Мемфис

Бритни Спиърс; Снимка: Reuters

Бритни Спиърс; Снимка: Reuters

Изглежда колкото и разочарования от любовта и брачната институция да са претърпели някои хора, те не губят надежда, че следващия път всичко ще бъде различно и... идеално. Така например, разведената два пъти Бритни Спиърс, планира да мине под венчилото още веднъж.

Певицата дори вече е избрала място за сватбата – бившия дом на легендата Елвис Пресли в Тенеси. 32-годишната певица иска да сключи брак с годеника си Дейвид Лукадо в имението Грейсланд, което в момента е музей.

Източник заяви пред RadarOnline: „Бритни иска да получи по-голямо внимание и пари за снимки от третата си сватба, както направи и с втората. Ето защо тя обмисля да се свърже с дъщерята на Елвис Лиса Мари Пресли и да я попита дали може сватбената ѝ церемония да се състои в имението Грейсланд в Мемфис, Тенеси“.

Имението, което е семейният дом на певеца и съпругата му Присила, е един от най-посещаваните домове в САЩ. Ето защо Бритни смята, че това ще бъде идеалното място, където да се омъжи за своя любим Дейвид Лукадо.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )