IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мила Кунис е бременна?

13 март 2014 11 53

Годеницата на Аштън крие корема си под широка рокля

Снимка;Splash News

Снимка;Splash News

Мила Кунис породи слуховете, че е бременна, след като се появи облечена с широка дънкова рокля, която падаше свободно над корема ѝ. В този съмнителен тоалет годеницата на Аштън Кътчър се наслади на приятна вечеря в Лос Анджелис с любимия си и колегата му от сериала „Двама мъже и половина“ – Джон Крайър.

30-годишната актриса и бившият съпруг на Деми Мур се сгодиха само преди един месец (вероятно на Свети Валентин) след 2-годишна връзка, така че възможността да очакват дете не е никак нереална.

Колкото до Джон, той е близък приятел с Аштън, нещо което му липсваше в отношенията му с бившата звезда от хитовия ситком – Чарли Шийн.

Наскоро беше обявено, че Мила ще гостува в сериала в образа на красивата и свободолюбива Вивиан, в която Уолдън (героят на Кътчър) ще се влюби лудо.

Това няма да бъде първият път, в който годениците ще играят гаджета и на екрана. Те го правеха и преди 10 години в сериала „That '70s Show“, но тогава отношенията им бяха чисто приятелски.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
от тази снимка, не бих казала, че личи да е бременна
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар