IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Предлагали брак на Скарлет Йохансон заради нейните мъфини

14 март 2014 15 07

Мъжете искали да се оженят за актрисата, заради уменията ѝ в кухнята

Скарлет Йохансон; Снимка: Reuters

Скарлет Йохансон; Снимка: Reuters

Скарлет Йохансон не само е талантлива актриса, но и много привлекателна жена. Не това обаче привлича мъжете към нея. Оказва се, че красавицата „омагьосва“ своите любими, карайки ги да ѝ предложат брак с помощта на ... мъфини.

29-годишната звезда, която в момента е сгодена за французина Ромейн Дориак, а преди години бе омъжена за своя колега Райън Рейнолдс, твърди, че печели мъжете със своите майсторски умения за печене. „Моята запазена марка е добре изпечени веган мъфини с банан и шоколад“, споделя Скарлет.

Актрисата, за която се твърди, че е бременна с първото си дете, призна още, че приела известността като част от работата си и вече не се опитва да се държи „нормално“.

Звездата обаче споделя, че невинаги се е чувствала толкова удобно в собствената си кожа. Тя си спомня времето, когато в интернет се появиха нейни голи снимки, предназначени за тогавашния ѝ съпруг Райън Рейнолдс.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
едва ли е само заради мъфините хахахх
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар