IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дрейк забрани на Риана да говори с Крис Браун

18 март 2014 06 35

... ако тя иска връзката им да бъде сериозна

Дрейк, Снимка: Reuters

Дрейк, Снимка: Reuters

Риана наскоро поднови романса си с рапъра Дрейк, който обаче подлежи на условия. Настоящият любим на барбадоската ѝ е поставил ултиматум да не комуникира по никакъв начин с бившия си Крис Браун, ако иска отношенията им да бъдат сериозни.

„Риана и Дрейк се забавляват в момента. Никой от двамата не е човек на връзките, но Дрейк ѝ даде да се разбере, че ако отношенията им се задълбочат, той не желае тя да общува с Крис“, каза източник пред Daily Star.

Дамата имаше бурна връзка с Браун и въпреки всичките си проблеми и няколко раздели, тя никога не се дистанцира тотално от него. След последната им раздяла имаше период, в който двамата не си общуваха, ала близки до певицата твърдят, че напоследък те постоянно си изпращат съобщения.

Дрейк няма от какво да се тревожи, тъй като Рири няма как да се види с Крис, който в момента е зад решетките, защото наруши съдийското разпореждане и бе изритан от рехабилитационната клиника в Малибу миналата седмица. Органите на реда наредиха по-рано на Браун да отиде да се лекува в медицинското заведение заради проблемите му с гнева, част от които избиха през 2009 г., когато преби Риана.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
със сигурност Дрейк не ми е любимец, но пък Крис Браун - още по-малко
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар