IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Миранда Кер посъветва Роузи да зареже Джейсън, ако не ѝ предложи

18 март 2014 07 19

Според нея Уайтли трябвало да притисне Стейтъм за брак

Миранда Кер, Снимка: Reuters

Миранда Кер, Снимка: Reuters

Миранда Кер е решила да бъде добра приятелка и посъветва колежката си Роузи Хънтингтън-Уайтли как да процедира във връзката си с Джейсън Стейтъм. Експоловинката на Орландо Блум е посъветвала британката да зареже гаджето си Джейсън Стейтъм, ако не ѝ предложи скоро брак.

„Роузи и Джейсън имаха много върхове и спадове във връзката си и тя вече започва да си мисли за раздяла, ако не ѝ предложи брак. Ала идеята не е нейна, а на нейната приятелка и ментор Миранда“, издаде източник.

Уайтли е заедно с актьора от близо 4 години и досега не бързаше да слага халката. Преди време дори се появиха слухове, че тя го е зарязала, тъй като разликата във възрастта им е 20 години и това ѝ пречело да се наслади на младините си, защото той имал друг лайфстайл.

Напоследък обаче британската роза все повече се замисля за семейство. Нейната дружка Миранда постоянно ѝ промива мозъка, че трябва да се омъжи, иначе няма смисъл да продължава да бъде със Стейтъм.

Роузи и Джейсън, Снимка: Reuters

„Роузи и Джейсън имат връзка от близо 4 години и Миранда би искала да види приятелката си омъжена. Тя ѝ желае само най-доброто, затова я кара да притисне Джейсън“, добави информаторът, цитиран от RadarOnline.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
Само ако можехме да сме 100% сигурни в тези "новини"
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар