IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кание подарява на Ким заведения за бързо хранене като сватбен подарък

21 март 2014 09 30

Той ще ѝ купи десет ресторанта на веригата Burger King

Кание и Ким; Снимка: Getty Images

Кание и Ким; Снимка: Getty Images

Кание Уест се е спрял на доста нетрадиционен сватбен подарък за годеницата си Ким Кардашян. Рапърът е решил да купи десет ресторанта на веригата за бързо хранене Burger King, които да даде на любимата си.

„Както винаги Кание мисли нетрадиционно когато става въпрос за подарък на Ким. Тя притежава бижута, за каквито мнозина могат само да мечтаят, но този път реши да инвестира в това да ѝ осигури собствен бизнес“, издаде близък до двойката пред Daily Star.

„Кание е наясно, че бизнесът със заведения за бързо хранене процъфтява в международен план и смята, че това е перфектният подарък за Ким. Той смята да ѝ купи десет ресторанта във Великобритания, Италия и Франция и да я направи истинска бизнесдама в международен мащаб“, добави информаторът.

Освен това Кание тайно се надявал изгората му да се откъсне от риалити предаването си и да се захване с нещо наистина перспективно и градивно.

Влюбените ще си кажат да на официална церемония в Париж на 24 май.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

sosweetbaby ( преди 10 години )
хахах на нея само такива заведения са й нужни ахаххаха
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
толкова са ми антипатични тези двамата...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар