IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян и Кание Уест се сдобиха с корица на Vogue

22 март 2014 15 15

Това беше тяхна отдавнашна мечта

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Мечтата на Ким Кардашян и Кание Уест да се появят на корицата на модната библия Vogue най-накрая се сбъдна! Двамата преговаряха с главната редакторка на списанието Анна Уинтур месеци наред.

Звездната двойка се появява на корицата на априлския брой на изданието като 33-годишната Ким е облечена в булчинска рокля. Нейната тъмна коса пък е оформена в шикозен кок, а масивният ѝ годежен пръстен е на преден план.

36-годишният рапър е прегърнал годеницата си и също позира в срог костюм. Сесията е дело на топ фотографката Ани Лейбовиц, На вътрешните кадри е заснета и очарователната 9-месечна дъщеря на двойката – Норт Уест. Статията за бъдещите младоженци се казва: „Ким и Кание – техният модерен живот и сюрреалистичните им мигове заедно.“ Двамата са получили статут от редакторите за „най-обсъжданата двойка знаменитости в света“.

Една част от снимките са направени в нещо като частен самолет. Самата Ким написа в Twitter: „Това е като сбъдната мечта!“ Благодаря ви Vogue! Не мога да дишам от вълнение!“

Актрисата Сара Мишел Гелар обаче не само, че не е толкова впечатлена, а направо е възмутена, че най-уважаваното модно списание в света е сложило на корицата си кичозните Ким и Кание, Тя дори заяви публично, че спира абонамента си за Vogue.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Antonia ( преди 10 години )