IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъж изнудва Крис Дженър със секс лента

27 март 2014 07 02

Майката на Ким се свърза с полицията, за да се оплаче от непознатия господин

Крис Дженър, Снимка: Reuters

Крис Дженър, Снимка: Reuters

Изразът „Каквато майката, такава и дъщерята“ се обърна, след като стана ясно, че и майката на Ким Кардашян си е направила секс лента. Еротичното видео на годеницата на Кание с бившето ѝ гадже Рей Джей направи истински фурор преди години, а ето, че и нейната родителка май ще блесне в подобно клипче. Само че Крис не се радва от вероятността то да види бял свят и дори заяви, че е била изнудвана от непознат мъж.

Дженър се свързала с полицията, оплаквайки се, че някой ѝ звъни постоянно, заплашвайки да пусне секс видео с дамата, каквото тя твърди, че няма.

Според сайта TMZ Дженър получила близо 300 телефонни обаждания и съобщения в рамките на един ден от мъж, който я уверявал, че ще пусне видеото в онлайн пространството.

Крис твърди, че изнудвачът на няколко пъти сменял историята, като дори споменал, че видеото е на дъщеря ѝ Клое, която е в процес на развод със съпруга си Ламад Одом.

Въпреки че сега Дженър отрича да има подобно видео, преди време призна, че е заснела секс клипче със съпруга си Брус, за да направят сексуалния си живот по-пикантен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )