IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мила и Аштън отдавна копнеели за бебе

28 март 2014 07 03

Говорели си за деца от повече от година

Аштън и Мила; Снимка: Splash News

Аштън и Мила; Снимка: Splash News

Мила Кунис и Аштън Кътчър ще станат родители на първото си дете тази година. Двойката, която се сгоди по-рано през 2014, копнеела за дете от известно време, затова и новината, че чакат бебе за тях не била шокираща. В действителност звездите дискутирали желанието си да станат родители от повече от година.

„Те са повече от готови да станат родители. Говорят си за деца от повече от година и са много развълнувани, че това ще се случи“, каза източник, цитиран от Female First.

Актьорите смятат да вдигнат сватба следващия месец, но тя ще бъде малка и семпла.

„Те планират да се оженят през април в Ел Ей. Двамата искат връзката им да бъде легална и са щастливи дори само на подпис в гражданското. Мила държи венчавката им да бъде скромна и да я отпразнуват в двора си с барбекю.“, каза по-рано друг източник.

Аштън и Мила официално са заедно от 2014 г., малко след като се раздели със съпругата си Деми Мур. Двамата обаче се познават повече от 15 години.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
и колко е това "отдавна" 1 година?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар