IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кийра Найтли: Актьорството ми помага да изградя човека, който съм

31 март 2014 11 25

Актрисата все още е нервна, докато се подготвя за свой нов филм

Кийра Найтли; Снимка: Reuters

Кийра Найтли; Снимка: Reuters

Кийра Найтли е от актрисите, които искат да бъдат известни най-вече със своите роли в киното. Звездата бяга от публичното пространство и пази личния си живот, доколкото може, в тайна. Неслучайно миналата година тя се омъжи за своя любим Джеймс Райтън на скромна церемония в Южна Франция.

Кийра споделя, че всъщност актьорството ѝ помага да се изгради като човека, който е. 29-годишната актриса, която придоби своята голяма популярност през 2003 година след участието си в „Карибски пирати“, признава още, че продължава да бъде нервна, когато се подготвя за нова роля.

Звездата вярва, че постоянно се учи с всяка своя роля. „Но с течение на времето и всеки нов филм аз продължавам да се уча, забравям и после пак се уча. И по този начин се изграждам като човека, който съм“, споделя Кийра.

Актрисата се радва, че най-накрая след 5 години и след филма „Анна Каренина“ е намерила роля с „положителни вибрации“, която да не завършва със смърт или да не преминава през ужасяващи ситуации. Най-новият проект на Кийра Найтли е филмът „Begin Again“, който разказва за млада жена, която се опитва да живее живота, който винаги е искала.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )