IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кати Прайс ще си замрази яйцеклетки

2 април 2014 11 20

Бившият модел ще използва сурогатна майка, ако реши да има още деца, но е прекалено стара

Кийрън и Кати; Снимка: Getty Images

Кийрън и Кати; Снимка: Getty Images

Кати Прайс или както е известна с псевдонима си Джордан, ще замрази свои яйцеклетки.

Бившият модел е решена да направи тази стъпка, за да се застрахова, че ще може да има още деца, ако някой ден пожелае. Дори Кати да бъде твърде стара, тя ще използва свои яйцеклетки и сурогатна майка.

До този момент Джордан има четири деца – 11-годишен син Харви от връзката си с футболиста Дуайт Йорк, син и дъщеря от бившия си съпруг Питър Андре, както и 6-месечен син от съпруга си Кийрън Хейлър. Кати не е готова за още наследници, но пък иска да бъде сигурна, че това ще бъде възможно, ако след време поиска.

Пред списание Now 35-годишният модел разкри:

„Бих искала да имам още едно дете, дори няколко, но ще го направя, когато съм готова. А аз все още не съм готова. И ако докторите кажат, че не мога да имам повече деца, аз ще замразя яйцеклетки и след това ще намеря сурогатна майка“.

Макар че Кати Прайс наскоро сподели, че последното нещо, което иска в момента, е друго бебе, тя призна, че със съпруга ѝ не използват никаква контрацепция, увеличавайки шансовете за непланирана бременност.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Katnip ( преди 10 години )
Ако толкова много искаш дете - осинови си, щом не си в състояние да го износиш. Аз съм малко против това със сурогатните майки. Все пак сме хора, не инкубатори.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )