IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Краката на Дженифър Лопес смутиха колегите ѝ

7 април 2014 12 00

Ако ви харесва роклята на певицата, добрата новина е, че може да я имате

Дженифер Лопес с рокля от дантела от колекцията на H&M Conscious Exclusive (H&M, 349 лв.) Снимка: H&M

Дженифер Лопес с рокля от дантела от колекцията на H&M Conscious Exclusive (H&M, 349 лв.) Снимка: H&M

Горещата Дженифър Лопес очарова публиката в едно от участията си като съдия в изданието на American Idol с невинна романтична визия. Сексапилната звезда избра модел от колекцията H&M Conscious Exclusive, който може да си закупите и вие у нас. Роклята на световноизвестната певица е създадена от памучна дантела и коноп, а колекцията ще се предлага в София на 10 април в магазина на H&M на бул. „Витоша“ 6.

По време на изданието на конкурса American Idol на 3 април, Дженифър показа своята нежна и романтична страна с визията, която бе избрала.

В същото време тя насърчаваше участниците в шоуто да имат смелост да поемат рисковете на конкуренцията. Самата Дженифър се поласка от шегите на колегите си от журито Хари Коник Джуниър и Кийт Ърбън, които демонстрираха шеговито как спират дъха си при вида на нейните сексапилни крака, подаващи се от романтичната дантела на кокетната ѝ мини рокля.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Anonimen ( преди 10 години )
Anonimen ( преди 10 години )
Gerganka ( преди 10 години )
Анонимен ( преди 10 години )
харесвам Дженифър, и винаги съм я харесвала! Нека говорят каквото си искат за нея!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар