IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Леонардо ди Каприо координира дрехите си с тези на гаджето си

7 април 2014 07 28

Това е сериозно признание за обвързаност от страна на Лео!

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Леонардо ди Каприо започна да координира дрехите си с тези на своята последна приятелка – моделът Тони Гарн. Лео е известен със своя плейбой имидж и с неспособността си да се установи с една-единствена жена за по-дълго време, но това че съчетава облеклото си с това на Тони, може да се счита за доста сериозен ангажимент от негова страна.

Влюбените се бяха пременили в една цветова палитра – блузи в кралско синьо и спортни панталони в бяло, докато обикаляха земеделския пазар в Бевърли хилс в неделя (6 април). 39-годишният актьор излиза с 21-годишния ангел на Victoria's Secret (поредната от списъка му с руси манекенки) от миналото лято (на 2013-та).

Все пак звездата от хита „Вълкът от Уолстрийт“ и красивата блондинка вървяха на разстояние един от друг и не показваха големи признаци на привързаност, като Лео дори изглеждаше разсеян на папарашките снимки.

Въпреки това, двойката е неразделна през последните няколко месеца и медиите вече се чудят дали Лео не си намери майстора.


Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )