IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пийчис Гелдоф беше намерена мъртва в дома си

8 април 2014 07 07

Дъщерята на световноизвестния Боб Гелдоф беше само на 25 години

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дъщерята на световноизвестния музикант Боб Гелдоф – Пийчис беше намерена мъртва в дома си в Кент вчера (7 април). Блондинката беше на 25 години и се изявяваше като телевизионна звезда и репортер във Великобритания. „Ние сме отвъд прага на болката“, казва Боб в официалното си изявление. „Тя беше най-дивата, най-веселата, умната, забавната и щурата от нас.“

На този етап смъртта на Пийчис изглежда необяснима и внезапна, а полицията работи за установяване на обстоятелствата около нея. Дъщерята на Гелдоф работеше като журналист за списание Elle и британските вестници The Telegraph и Guardian. Тя също така е работила като телевизионна водеща.

Това не е първата трагедия в семейство Гелдоф. Пийчис загуби майка си Пола Йетс през септември 2000 г. в резултат на свръхдоза наркотици. Тогава тя беше само на 11 години, а по-късно каза, че дълги години се е борила, за да приеме, че майка ѝ е починала.

Пийчис се омъжи за рокаджията Макс Дръмей през 2009 г., но след само шест месеца брак се разведе с него. След това тя се омъжи за Томас Коен (през 2012 г.) и от него има двама сина – Астала, на 2 години и Федра на 1 годинка.

Коен публикува следното изявление в понеделник: „Моята любима жена Пийчис винаги ще бъде обожавана от мен и двамата ни сина. Ще връщам сърцата им при майка им всеки ден. Ние ще я обичаме вечно.“ Пийчис има три сестри – Пикси и Фифи са деца на Боб и полусестрата Тайгър Лили, която беше от връзката на Йетс с Майкъл Хътчинс.

Само ден преди смъртта си Пийчис е публикувала снимка в Instagram (в неделя, 6 април) на себе си като дете, заедно с майка си Пола.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )