IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ralph Lauren официално стъпи в България

14 април 2014 09 58

Световноизвестната модна марка отвори първия си магазин Polo Ralph Lauren в София

Снимка: Polo Ralph Lauren

Снимка: Polo Ralph Lauren

Можем с гордост да твърдим, че София започва да напомня на световните модни столици. Повод за това ни дава фактът, че в града ни отвори врати първият магазин на Polo Ralph Lauren от семейството на Ralph Lauren.

Както и в големите модни дестинации, така и у нас тази модна точка се намира в най-престижния моден район на града. Магазинът пресъздава автентичния дух и трайното наследство на емблематичната марка. Можем да ви уверим, че пристъпвайки прага му, веднага забравихме, че сме в България и се почувствахме като навсякъде другаде по света, където марката има магазини.

Вдъхновен от класическата Americana – разпознаваем стил за всички по света, магазинът представя един завършен свят на Polo Ralph Lauren за мъже и жени. Напомнящ на Североизточната архитектура, красиво обзаведеният интериор комбинира отличителните знаци на традиционния и младежки начин на живот.

Пълната гама от емблематичните мъжки Polo облекла и аксесоари са изложени сред интериор от дъб, бяла ламперия и рекултивиран паркет под формата на рибена кост. Просторната зона за жените с чисти бели стени и топли текстурирани килими, ще бъде дом на селектирана колекция Ralph Lauren Blue Label жени. От началото на тази есен, новият магазин ще дебютира пълния асортимент дамска колекция и аксесоари Polo.

Магазин Polo Ralph Lauren, България се присъединява към останалите магазини в света, включително към предстоящия флагшип магазин, който ще отвори врати на 5-то Авеню в Ню Йорк. Това е едно от онези събития, които доказват, че в България се оформя една култура на уважение към качеството в модата и разпознаваемите критерии за стил и класа. Част от класната светска изява на този стил бе присъствието на посланика на САЩ Марси Рийс, както и представители на марката Ralph Lauren като вице президента Антонела Дал Пиаз, вицепрезидента и маркетинг за Италия и нови пазари Алесандра Сцифо, маркетинг мениджър нови пазари Лиана Нюман-Лендай и творческия директор Патриция Осорио. В духа на всяко светско събитие комплимент към гостите бе шампанско Moet Chandon.

Снимки от събитието може да разгледате в галерията.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )