IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана и Дрейк най-накрая направиха публична проява на интимност

11 април 2014 07 06

Двете звезди криха дълго, че отново са гаджета

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Риана и Дрейк най-накрая направиха публична проява на привързаност като се прегърнаха и целунаха по време на баскетболен мач в Лос Анджелис. Двете звезди седяха отделно, на различни редове, но все пак по едно време си размениха сладка прегръдка, а рапърът целуна поп звездата по бузата.

Слуховете, че двамата са възродили романтичната си връзка, след като тя окончателно приключи отношенията си с Крис Браун, се въртят в медиите от няколко месеца, но и Дрейк, и Риана правеха всичко възможно да не бъдат снимани заедно и като цяло да пазят личния си живот далеч от таблоидите.

26-годишната певица и 27-годишният ѝ любим имаха кратка връзка през 2010 г., след което тя излизаше няколко години с Крис Браун (с когото се събираше и разделяше на няколко пъти).

Наскоро самият Дрейк отрече слуховете, че е възродил романа си с Рири и то пред списание Rolling Stone с думите: „Тя е само моя фантазия. Би било супер да сме заедно, но не сме. Ние се забавляваме заедно, но като приятели. Тя ще бъде моя приятелка за цял живот.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

ЕХО ( преди 10 години )
нещо не изглежда да й е приятно :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
еми, като се обичат младите :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар