IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери и Патинсън са подозрително близки

16 април 2014 05 25

Отново се мълви, че са гаджета

Кейти Пери, Снимка:Reuters

Кейти Пери, Снимка:Reuters

Кейти Пери и Робърт Патинсън отново попаднаха в жълтите хроники по подозрения, че са повече от приятели. Двамата прекараха заедно по-голямата част от уикенда, през който посетиха куп партита по случай арт фестивала в Коачела. Звездите в момента са необвързани, което даде повод за клюки, че са гаджета.

„Двамата имаха кратък флирт преди около година, но тогава Джон Майер се събра с Кейти, а Кристен Стюарт даде ясно да се разбере, че няма да остави Робърт току-така. Сега обаче Роб е свободен и смята да продължи напред с живота си“, издаде близък до звездите.

Пери също вече няма мъж до себе си, след като по-рано тази година се раздели с Джон. Тя и Патинсън имат общи приятели и са близки от доста време и всички около тях се надяват да се съберат.

„Кейти и Роб са най-добри приятели със силна сексуална химия помежду им. Грижа ги е един за друг, но винаги са били внимателни да не разстройват Кристен. Приятелите им много искат да ги видят като двойка, защото смятат, че всеки изважда най-доброто от другия наяве“, добави източникът пред Sun.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )