IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И Хайди Клум мина на агнешко

16 април 2014 07 26

40-годишният супермодел вече се появява без притеснение с 27-годишното си гадже

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Немската красавица Хайди Клум вече не крие любовта си към 27-годишния Вито Шнабел. В момента 40-годишният супермодел и бившият любовник на Деми Мур са на почивка в Мексико и по всичко си личи, че двамата искрено се наслаждават на новата си любов.

Хайди не спира да демонстрира на плажа звездната си физика по време на ваканцията с младия си любим като и двамата трудно сдържат усмивките си. Клум, която има четири деца от бившия си съпруг Сийл, излиза с Вито от няколко месеца. Новината, че двамата са заедно се появи малко след като тя скъса окончателно със своя бодигард Мартин Кристен, с който имаше едногодишна връзка.

Явно за бившият модел на Victoria's Secret разликата във възрастта от 13 години не е голяма пречка за връзката ѝ с Шнабел, който пък е син на известния американски художник и режисьор Джулиан Шнабел. Самият Вито има в списъка си от гаджета доста по-възрастни от него жени, като всичките са известни – Деми Мур и Ел Макферсън, например.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Maria_Vass ( преди 10 години )