IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Теру иска да превърне Дженифър Анистън в бизнесдама

22 април 2014 06 55

Годеникът на актрисата ѝ помага, за да може тя да увеличи своето богатство

Джъстин и Дженифър; Снимка: Spalsh News

Джъстин и Дженифър; Снимка: Spalsh News

Изглежда Джъстин Теру е от мъжете, които искат жената до тях да бъде достатъчно независима и финансово осигурена. Едва ли Дженифър Анистън има някакви парични проблеми, но годеникът ѝ е решил, че трябва да ѝ помогне в тази посока. Говори се, че Джъстин има желание да превърне любимата си в бизнесдама.

42-годишният актьор иска да удвои състоянието на Дженифър, като за тази цел се е заел с нейните сметки. Годеникът на звездата от „Приятели“ ще напътства своята бъдеща съпруга, така че тя да може да увеличи своето богатство.

Източник издаде пред RadarOnline: „Джъстин знае точно колко пари има Дженифър в момента и той активно се опитва да ѝ помогне да ги удвои, превръщайки я в по-проницателна бизнесдама“.

Говори се още, че двойката работи заедно по проекти, за да изкара по-голямо състояние за своето бъдеще. Макар Дженифър и Джъстин да са сгодени от 2012 година, те все още нямат конкретни планове за сватбата си.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари