IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лорънс предизвика слухове, че се е сгодила

25 април 2014 12 06

Актрисата се появи с огромен пръстен с тюркоаз на безименния си пръст

Дженифър с гаджето си Никълъс и дизайнера Том Форд; Снимка: Splash News

Дженифър с гаджето си Никълъс и дизайнера Том Форд; Снимка: Splash News

След като холивудската звезда Кортни Кокс се появи с голям пръстен, който подозрително приличаше на годежен, а после отрече да е сгодена за гаджето си Джони Макдейд, сега и Дженифър Лорънс показа подобно бижу на безименния си пръст, карайки медиите да се чудят.

Носителката на „Оскар“ има връзка с британския актьор Никълъс Холт вече три години и двамата са много щастливи заедно, така че не би било голяма изненада за никого, ако двамата решат да сключат брак.

Актрисата от „Игрите на глада“ се влюби в синеокия британец през 2011 г., след като двамата се запознаха на снимачната площадка на филма „X- Men: First Class“. Те бяха скъсали за кратко през 2012-та, но от 2013-та отново са заедно. Наскоро двамата си купиха общ дом, а Дженифър пък беше шаферка на булката на брат си в края на миналата година, така че не е изключено все още да е на сватбена вълна.

В момента двойката се намира в Лондон, където живеят родителите на Никълъс, така че не е изключено двамата да са им поднесли голямата новина. Лорънс е на 23 години, а Никълъс е само с една година по-голям от нея, така че определено са доста млади за брак според холивудските стандарти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

tab4omamap4o 1234 ( преди 9 години )
Tova naistina e xybava novina . Naistina se radvam za Jenifar Lorans. Ne sam oo4akval da ima skoro takava novina. Naistina se iznenadaxxxx. No vse pak kakto kazax xybava novina.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )