IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обвиненията срещу Тери Ричардсън са фалшиви

27 април 2014 10 00

Фотографът бе обвинен от модел в секстормоз в замяна на корица на Vogue

Тери Ричардсън Снимка: Reuters

Тери Ричардсън Снимка: Reuters

Добрата новина за Тери Ричардсън е, че той не е подтиквал към сексуален контакт модела, който го беше обвинил в това. Екипът на Ричардсън е наел експерт, който да докаже, че моделът Ема Епълтън не казва истината.

Тео Йедински е свършил перфектно работата си. Всъщност Ема пуска пост в профила си в Twitter, в който казва, че фотографът ѝ прави неприличното предложение, като ѝ изпраща съобщение от неговия Facebook профил. Но експертът доказва, че този профил е фалшив. Веднага след това Ема изтрива поста си в Twitter и на негово място пуска сканирано свое обръщение от Instagram, в което казва, че не желае цялото това внимание и го прави, защото в индустрията има много момичета, които са експлоатирани по този начин. Малко след това тя изтрива и профила си в Twitter. Именно фактът, че съобщенията са изтрити от нея, според експерта доказва, че тя лъже.

През март обвинения срещу Тери Ричардсън в секстормоз бяха отправени и от 24-годишния модел Шарлът Уотърс, която разкри, че фотографът е еякулирал върху нея по време на снимки, а асистентката му наблюдавала всичко, без да реагира. След второто обвинение от Vogue обявиха, че повече няма да работят с фотографа след направените скандални разкрития.

Ема Епълтън Снимка: Instagram/emmajapletton

Някои запознати със ситуациите в бранша твърдят, че обвиненията срещу Ричардсън не са далеч от действителността. През март той публикува отворено писмо в Huffington Post, в което опровергава всички тези обвинения и твърди, че те са само клюки. Дали е така, може би с времето ще узнаем!

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )