IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роби Уилямс се надява да има син

1 май 2014 05 31

Със съпругата му имат ритуал за откриване на пола на бебето им

Роби Уилямс; Снимка: Reuters

Роби Уилямс; Снимка: Reuters

Тези дни Роби Уилямс сподели щастливата новина, че отново ще става баща. Певецът вече има едно момиченце със съпругата си Айда Фийлд и сега се надява на син.

„Не знаем дали ще имаме момче или момиче, но ще разберем. Ако имаме момиченце, ще бъде супер, но се надявам на малко момченце“, сподели звездата.

„Миналия път казах, че докато бебето е здраво, нямам претенции. После научих, че ще имам дъщеря и ме сполетяха странни емоции. Казах си : „Какво ще правя с момиче?“, добави Роби.

Уилямс разкри, че смятат да открият пола на бебето си, както са го направили миналия път, само че този път ще бъдат по-организирани със съпругата му.

„При Теди докторът ни сложи резултатите за пола в плик. С Айда отидохме на вечеря и планирахме да отворим плика заедно, но тя го беше забравила. Мисля да направим същото и този път, само че ще се постарая този път да не забрави плика“, каза певецът пред Sun.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )