IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория отказа да направи сватбената рокля на Ким

2 май 2014 10 54

Риалити звездата била съкрушена

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Виктория Бекъм категорично отказа на Ким Кардашян да направи една от сватбените ѝ рокли. Според близки до дизайнерката тя се оправдала, че е прекалено заета, но и не желаела да „обезцени“ модната си марка, като създаде сватбена рокля за риалити звездата.

„Ким отчаяно искаше да носи рокля на Виктория Бекъм за сватбата си, но дизайнерката работи само с избрана клиентела, сред която и членове на кралското семейство и не желае да се въвлича в света на риалити звездите“, каза източник пред Daily Star.

По-рано се говореше, че напористият годеник на Ким Кание държал лично съпругата на Дейвид да направи роклите за шаферките на изгората му, но изглежда плановете са се променили и сега става въпрос за рокля на булката.

Кардашян и Уест планират три сватби – две в Калифорния и една в Париж в края на месеца. Двамата искаха да имат само една грандиозна венчавка, но се оказа, че имат бюрократични спънки, тъй като никой от тях не е живял 40 дни във Франция, а това се изисква по закон като условие да могат да сключат брак в европейската държава.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
браво, Виктория! Така те искам!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Razbira se ( преди 9 години )
Има си стил, Виктория: не само моден, но и човешки. Тя отлично знае защо не желае да се ангажира. Както и всички мислещи хора разбират причината. И затова подкрепят Виктория!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
supernova® ( преди 9 години )
Булка Бекъмовица винаги е била парвеню и недотам талантлив дизайнер, точно си пасват със клиентка като г-ца Кардашиян :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Svatbena_Agenciq_Mel ( преди 9 години )
Според мен, един истински професионалист няма право да откаже на някого, защото не му е симпаничен и не трябва да омаловажава желанията на младоженците на базата на личното си мнение за тях. Ако Ким Кардашиян иска да сключи брак с рокля на Виктория Бекъм, единствената валидна причина да й се откаже такава поръчка би била, ако наистина Виктория Бекъм е много заета и няма физическата възможност да я направи.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Marina ( преди 9 години )
Bravo Na Viktorqi Beackam,Kim ne e zaslukila s nishto,dori nqma nqkakuv operedel talant,prosto stana populqrna sled skandalno video
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
=/= ( преди 9 години )