IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бранджелина отново заедно във филм

5 май 2014 10 09

След 10 години Брад и Анджи отново ще си партнират

Брад Пит и Анджелина Джоли Снимка: Getty

Брад Пит и Анджелина Джоли Снимка: Getty

Няма как да има други Мистър и Мисис Смит, след като вече веднъж са изиграни от Анджелина и Брад. 38-годишната актриса и с 12 години по-възрастният от нея Брад ще застанат един до друг пред камерата във филм, чийто сценарист е самата Анджи.

Все още не се знае много за самия филм, нито за това кой ще е разпространителят му. Първият филм, в който двойката игра съвместно, бе „Мистър и Мисис Смит“ и събра приходи от 186 милиона долара. Това бе през 2005 г. А днес, след като двамата са сред най-известните личности в Холивуд, има вероятност приходите от съвместен филм далеч да надвишават тези.

В интервю за Vogue преди години Анджи споделя, че именно този филм ги е направил двойка: „Независимо дали снимахме сцена със стрелба или упражнявахме танци, или правехме каскади – каквото и да правехме заедно, се чувствахме добре. Тогава се превърнахме в двойка.“

Скоро актрисата ще промотира новия филм с нейно участие „Maleficent“ – една различна версия на приказката „Спящата красавица“. Очакваме и завръщането ѝ като агент Евелин Солт във втората част на филма „Salt“.

Брад Пит, който наскоро навърши 50, ще видим в ролята на ген. Стенли МакКристъл в предстоящия филм „Операторите“.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
силно се надявам да е по-хубав от старият им филм, който беше пълен ***!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
... ( преди 9 години )