IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съдят Бритни Спиърс заради счупен нос

7 май 2014 06 57

Обвиненията са повдигнати от нейна бивша танцьорка

Бритни Спиърс; Снимка: Reuters

Бритни Спиърс; Снимка: Reuters

Съдят Бритни Спиърс по обвинение, че по време на репетиции миналата година е счупила носа на поддържаща танцьорка. Даун Ноел завела дело срещу 32-годишната певица, след като тя случайно я ударила по лицето, докато репетирали на песента „Work Bitch“. Инцидентът се случил на 19-ти август 2013 година в Лос Анджелис.

Според танцьорката Бритни пристигнала за репетициите с два часа и половина закъснение в „объркано състояние“. Тя смята още, че певицата имала затруднения с хореографията, макар по нейни думи танцът да бил с основни движения.

По думите на Ноел Спиърс се завъртяла по „небалансиран и безразсъден начин“ и я ударила с ръка в лицето. Според E! News в делото пише, че другите танцьори са чули „пукот“ от счупения нос на пострадалата танцьорка.

След инцидента Бритни казала, че съжалява и че ще поеме медицинските грижи за Даун Ноел. Няколко месеца по-късно се оказало обаче, че тя не спазила обещанието си. По тази причина танцьорката съди певицата за сериозни физически и емоционални щети.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )