IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес стана веган

14 май 2014 10 05

Още една знаменитост, която загърби животинските продукти

Дженифър Лопес; Снимка: Reuters

Дженифър Лопес; Снимка: Reuters

Дженифър Лопес стана веган. Не за пръв път обаче певицата отказва месото. Преди години за кратък период от време 44-годишната звезда е била вегетарианка. Сега Джей Ло е твърдо решена да премахне всички животински продукти от диетата си, за да остане във форма.

Пред нюйоркското радио Z100 Дженифър сподели: „Да бъдеш веган означава основно да не консумираш млечни продукти и месо. Трябва да се храниш с растения от земята. Маслото е единственото нещо, което ми липсва!.“

Певицата е категорична, че ще насърчава и други хора да станат вегани. Според нея отказването на месото, яйцата, млечните продукти и всички останали съставки от животински продукти я кара да се чувства много добре.

„Чувствам се по-добре. Препоръчвам веганската диета, защото се събуждам и се чувствам страхотно!“. Междувременно майката на две деца признава, че обича да бъде голяма жена и да има семейство, но понякога се чувства така, сякаш още е млада певица.

Обикновено веганите се хранят с бобови растения, ядки, зеленчуци и плодове. Джей Ло пък е щастливка, защото може да консумира вегански хотдог, сладолед, сирене и веганска майонеза.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

лупи ( преди 9 години )
Хахахахаха - вегански хотдог, сладолед. А салама как ще го поемаш или ще си намериш вегански с батерии? Все по-близо сме до свършека на света.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
изглежда страхотно, това е сигурно!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар