IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кендъл Дженър си купи самостоятелен апартамент

27 май 2014 13 47

Сестрата на Ким Кардашян вече не искала да живее с известните си роднини

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Кендъл Дженър е платила 1.3 милиона щатски долара, за да се сдобие със собствен тристаен апартамент в Лос Анджелис. 18-годишната полусестра на Ким Кардашян, която се изявява като успешен модел, си е купила луксозното жилище, за да може да се изнесе от имението на майка си Крис Дженър и да започне по-самостоятелен живот.

Имотът на Кендъл разполага и с панорамна гледка към Ел Ей, а в сградата има фитнес зала, винарска изба, отопляем басейн и портиер.

Въпреки, че мис Дженър се е радвала на пищен, луксозен начин на живот откакто се е родила, все пак тийн звездата е купила апартамента не в брой, а с ипотека, което е странно според медиите в Щатите, предвид успеха на риалити шоуто на нейния клан Кардашян.

Кендъл, която наскоро стана шаферка на сватбата на сестра си Ким с рапъра Кание Уест във Флоренция (в събота, 24 май), има по-малка сестра – Кайли Дженър (16), с която е много близка, така че може и тя да споделя апартамента на кака си.

Според сайта Tmz.com една от причините Кендъл да поиска да си има собствен дом, е за да се опита да възроди връзката си с Хари Стайлс от групата One Direction.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Аз ( преди 9 години )
Да не е пипнала Хари, че без коса ще остане!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )