IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери взима успокоителни преди концерт

30 май 2014 10 48

Само по този начин певицата успява да укроти нервите си преди изява

Кейти Пери; Снимка: Reuters

Кейти Пери; Снимка: Reuters

В момента Кейти Пери е една от най-успешните музикални звезди в света. Това обаче явно никак не я успокоява, а дори напротив. 29-годишната певица, която в момента пътува на самостоятелно турне, призна, че се „самолекува“ преди да излезе на сцената.

Кейти взима успокоителни преди концерт, защото не иска да разочарова своите фенове и не иска да даде шанс на други певици да заемат мястото ѝ.“Трябва да взимам бета-блокери, ставам толкова нервна. Мисля, че трябва да го преодолея, но не мога да разочаровам феновете си, да предам себе си. Всичко, което се опитвам да правя, е страхотна музика“, сподели звездата.

Певицата признава още, че никога не смесва успокоителните хапчета с алкохол. Тя винаги чака шоуто да свърши, за да си позволи едно питие – обикновено шампанско. Кейти залага на по-слабия алкохол, тъй като вече не може да се справя със спиртните напитки, както когато беше по-млада.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )