IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линдзи Лоън се мести в Лондон

2 юни 2014 06 00

Иска да започне нов живот там

Линдзи Лоън, Снимка: Reuters

Линдзи Лоън, Снимка: Reuters

Актрисата Линдзи Лоън от месеци се опитва да върне живота и кариерата си. След като шест пъти влиза в рехабилитационна клиника, дамата вече не е сред най-търсените звезди в Холивуд, а и скандалният ѝ имидж на купонджийка, която му отпуска края, я преследва постоянно. По тази причина Лоън иска да започне на ново и то във Великобритания и вече се оглежда за жилище в Лондон.

„Линдзи наистина харесва Великобритания и е споделила на приятели, че ще остане да живее там завинаги. Тя дори вече си търси актьорски изяви там“, каза източник пред Sun.

По-рано тази година актрисата бе забелязана заедно с Клое Грийн и Рита Ора да се мотае из английския град, но по-късно се прибра в родния Ню Йорк, за да бъде по-близо до семейството си.

До последно Лоън твърдеше, че домът ѝ е в Америка и няма да емигрира.

„Това е домът ми. Странно е, че много хора мислят, че съм от Калифорния, но аз съм нюйоркчанка и семейството ми е тук“, каза актрисата през март.

Изглежда тя вече е променила мнението си.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
не ме интересува особено, даже никак!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар