IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

50 Cent се възхити на хладнокръвието на Джей Зи

5 юни 2014 06 04

Рапърът смята, че съпругът на Джей Зи е направил правилното нещо при атаката на Соланж

 Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Седмици минаха, след като Соланж атакува зет си Джей Зи в асансьор, но този път никой не бърза да забрави случката. Видеото, което излезе миналия месец, показа как сестрата на Бионсе рита и се бори да докопа музикалния продуцент, докато кака ѝ си кротува в асансьора. Самият Джей Зи нито веднъж не посегна на разярената жена, което му спечели възхищението на колегата му 50 CENT.

„Той направи правилното нещо. Те му се присмяха, защото имаха такава възможност. Но в края на деня кошмарът щеше да бъде негов, ако бе реагирал по различен начин“, каза изпълнителят на „Candy Shop“ пред E! News.

50 CENT смята, че Соланж е атакувала Джей Зи, за да защити сестра си, защото Би ревностно пазила половинката си от вербални и физически нападки. Рапърът дори се сблъскал с яростта ѝ на новогодишно парти в Лас Вегас, където тя го обвинила, че е прекалено груб със съпруга ѝ.

„Не съм сигурен, че тя разбира, че енергията ни не е негативна. Никой нямаше да му направи нищо, докато тя дебне. Невъзможно е някой да направи нещо на Джей и тя да не реагира“, обясни певецът.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

хах ( преди 9 години )
Абе Тялото, Вие сте егати неграмотниците...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
M ( преди 9 години )
"Рапърът смята, че съпругът на Джей Зи е направил правилното нещо при атаката на Соланж"А кой е съпругът на Джей Зи???
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Ная ( преди 9 години )
"съпругът на Джей Зи"... В смисъл? :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар