IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лопес и Смарт вече не са заедно, но не заради флиртовете на танцьора

7 юни 2014 11 05

Двамата са разделени от два месеца, но го пазели в тайна

Каспър и Дженифър; Снимка: Getty Images

Каспър и Дженифър; Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес вече не е с танцьора Каспър Смарт и раздялата им не е прясна, а още отпреди два месеца. От седмица се говори, че танцьорът е заменил дивата с транссексуални модели, с които се закачал в Instagram и че това е причинило криза в отношенията им. Близки до Лопес дори споделиха, че тя се чувства унижена от постъпките му и затова се е дистанцирала от него и дори се е прибрала сама в Ню Йорк.

Според сайта TMZ обаче, двойката се е разделила преди повече от два месеца и то по други причини. Тогава танцьорът бе уволнен от екипа на Лопес за шоуто ѝ в Дубай и е бил принизен до „момчето на Дженифър“, което никак не му се понравило.

Миналия октомври пък приятел на дивата издаде, че искрата между нея и половинката ѝ вече я няма. „Тя все още не иска да приеме това, което разумът ѝ подсказва, а сега и сърцето ѝ казва същото. Искрата я няма и това между нея и Каспър не е истинската вечна любов“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

s1223013 ( преди 9 години )
Преди 2 седмици на наградите на Билборд му каза,че го обича. Що си губите времето да пишете глупости!?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Gerganka ( преди 9 години )
=/= ( преди 9 години )
nito gi poznavam nito me interesuvat kliuki za jivota na drugi hora. otdavna sam savsem li4no samo s milia
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар