IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адам Лавин се извини на бившите си гаджета

11 юни 2014 11 58

... дни преди да сключи брак с модела Бехати Принсло

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Вокалът на групата „Maroon 5“ Адам Лавин се опитва да изглади отношенията си с всички свои бивши гаджета, малко преди да се ожени за модела Бехати Принсло. Източник, близък до певеца, разкрива в новия брой на Us Weekly, че Адам иска да влезе в брака си с „чисто досие“.

В момента 35-годишният Адам подготвя сватбата си с родената в Намибия Бехати, като церемонията трябва да се състои през юли.

Източникът разказва: „Той се извини на всички свои бивши гаджета за начина, по който се е отнасял с тях. Включително на ангелите на Victoria's Secret – Анна Вялицина и Нина Агдал.“

Миналата година Лавин приключи връзката си с Агдал чрез игнориране на нейните входящи обаждания, докато през това време успя да предложи брак и дори да се сгоди за колежката ѝ Принсло.

Освен това, според източника, Адам е толкова влюбен в бъдещата си 25-годишна булка, че смята да татуира името ѝ върху гърдите си, близо до сърцето. Двамата планират да си кажат „Да“ в Мексико в курорта „Кабо Сан Лукас“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )