IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Лонгория: Децата не са в моето бъдеще

13 юни 2014 06 49

Поне не в близкото

Ева Лонгория; Снимка: Reuters

Ева Лонгория; Снимка: Reuters

Ева Лонгория е от жените, които не изпитват силно желание да станат майки. От края на миналата година 39-годишната актриса има връзка с телевизионния магнат Хосе Антонио Бастон.

Звездата от „Отчаяни съпруги“ обаче признава, че няма планове скоро да създаде семейство и да има наследници.

На въпрос дали планира да има деца, Ева отговорила кратко и ясно: „Това просто не е в моето бъдеще“.

Въпреки това преди няколко месеца актрисата изрази желанието си да има собствено семейство, но настоя, че ще има бебе, само ако е с подходящ човек до себе си.

През месец март Ева сподели: „Аз винаги съм искала семейство. Вярвам в семейството. Но децата са продукт на любовта... Нямам тази нужда да създавам потомство“.

Междувременно красивата брюнетка разкри с какво поддържа своята страхотна форма. Нейната тайна се оказва комбинацията от йога и кардио.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

;) ( преди 9 години )
много либералисти се извъдихте, не виждам защо сипвате на момичето толкова негативни гласове, според мен има право
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
? ( преди 9 години )
И все пак мисля, че жена на такава възраст щом не е срещнала любовта, или най-малкото не е съумяла да задържи някого до себе си (при положение, че е красива), просто говори за кофти характер.Затова и бившите й изневеряваха.Свободата на решения всеки си ги има, но това не значи, че свободата е равна на нормалност.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
Права е. Просто не иска да става поредната самотна майка. Много са ми смешни разни момичета на по 18-20 като забременеят и родят от първия срещнат, защото "толкова искали бебе" и после когато той ги зареже след някоя година рев до небесата. Ами, момичета... сами сте си го избрали. Къде ви е бил акълът, че вместо да учите и да се развивате сте раждали и то от неподходящ човек.А, за кака ви *** не се тревожете. Тя медицината толкова напредна, че вече жени и на 50 раждат, а и за нея не е проблем да си осинови ако поиска.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
13 ( преди 9 години )
Жените имат право да избират вече. Друг е въпросът, че някои живеят в миналия век и си мислят, че призванието им е да се размножават. Чисто задоволяване на собственото его!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ами кога? ( преди 9 години )
станала е на 40, ако смята на 50 да ражда.... :) доста извратено...за жена, която не си е намерила мястото под слънцето толкова години и да задържи мъж до себе си, не мисля, че е свястна.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
живеем във времена, в които вече може да се избира
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар