IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп ще си купува къща в Лондон?

17 юни 2014 10 41

Там той ще прекарва романтични уикенди с любимата си

Джони и Амбър; Снимка: Reuters

Джони и Амбър; Снимка: Reuters

Джони Деп иска да си купи къща в Лондон. Желанието му се появило, след като миналата година той и годеницата му Амбър Хърд си прекарали чудесно в английската столица. По тази причина актьорът решил да потърси място в Обединеното кралство, където да може да отскача от време на време за кратки почивки.

Бащата на 28-годишната актриса Дейвид сподели пред вестник Sun: „Мисля, че скоро ще имат (Джони и Амбър) поне един уикенд в Англия. Ще почиват около Лондон, тъй като и двамата обичат много града и се наслаждават на престоя си в него. Сигурен съм, че ще купят нещо там“.

Джони и любимата му бяха в Лондон, докато 51-годишният актьор снимаше филма си „Mortdecai“. Не е ясно обаче колко време годениците ще могат да прекарат в английската столица тази година. През следващите месеци Джони трябва да бъде в Пуерто Рико за снимките на следващия филм от поредицата „Карибски пирати“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )