IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зое Салдана е бременна?

30 юни 2014 07 06

Актрисата взе да носи широки гащеризони

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Зое Салдана започна да прикрива корема си с обемисти черни гащеризони и да носи дамската си чанта пред корема си. Всичко това породи слуховете, че може би актрисата очаква първото си дете от своя съпруг Марко Перего.

Зое се омъжи за италианския художник на тайна церемония в Лондон през юни миналата година, след като двамата имаха връзка по-малко от 6 месеца. Преди това 36-годишната звезда от „Аватар“ ходеше с Брадли Купър в продължение на почти две години.

По принцип фината брюнетка винаги носи дрехи, които показват стройната ѝ фигура, затова новите ѝ тоалети са доста съмнителни. Актрисата е известна със своята потайност по отношение на личния си живот, така че за никого няма да е изненада, ако тя е бременна, но крие щастливата новина от света.

Неотдавна Салдана каза в интервю: „Обичам мисълта за пълна стая с крещящи деца. Винаги съм се разбирала много добре с другите деца. Освен това детето осмисля живота на човек.“ Сестрата на Зое – Мариел Салдана трябва да роди първото си бебе през юли, така че е много вероятно Зое да е последвала примера ѝ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари