IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ел Макферсън отново показа защо я наричат „Тялото“

17 юли 2014 10 29

50-годишният модел сподели снимка по бански

Ел Макферсън; Снимка: Twitter

Ел Макферсън; Снимка: Twitter

Ел Макферсън за пореден път оправда прозвището си „Тялото“, публикувайки своя снимка в социалната мрежа. На нея се вижда как бившият 50-годишен модел позира по бански и може да засрами далеч по-млади жени със своята перфектна фигура.

Лежерният кадър е заснет на яхта, а като фон се вижда страхотното синьо море на Италианската Ривиера. Ел е известна с манията си по здравословното хранене, резултатите от което си личат отлично, благодарение на изрязания спортен бански, с който е облечена красавицата.

В ръката си австралийката държи чаша със зелена напитка – перфектната реклама на нейната нова уелнес напитка Super Elixir, която вече се продава по магазините. Заедно със снимката, Ел написа: „Супер зелено.. след супер плуване“.

Едва ли обаче напитката на модела ще помогне на останалите жени да се сдобият с подобно невероятно тяло, особено на 50! Целта на продукта на Макферсън е да подпомогне жизнеността на човек. Красавицата твърди, че само 10 грама от Super Elixir на ден предоставят всички необходими витамини, минерали и микроелементи, от които се нуждае организмът.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

. ( преди 9 години )
До Анонимен: Е, Instagram да не е фотошоп? Изглежда супер добре :) На живо едва ли ще имаш шанс да я видиш.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
дайте да я видим на живо! С instagram всеки може!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар