IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мик Джагър живна в ролята на прадядо

29 юли 2014 05 30

Радост му носи и внукът му Рей Емануел

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Сър Мик Джагър вече по-лесно преживява самоубийството на Лорън Скот, с която бе заедно повече от 13 години. Това се дължи на появата на бял свят на правнучка му Езра Кей и внука му Рей Емануел.

Фронтменът на „Rolling Stones” бе съсипан, след като дизайнерката посегна на живота си по-рано тази година в апартамента си в Манхатън. Сега обаче дъщеря му Джейд Джагър (от брака му с Бианка Джагър) успокои феновете, че той се чувства по-добре и е окрилен от ролята си на прадядо, което му помага да преодолее тези „тежки времена“.

„Той е в тежък период от живота си, но е страхотно, че имаме две нови бебета в семейството, които носят много радост. Баща ми обожава бебетата. Той е много добър с тях и е посветен на семейството“, сподели дамата пред британското сп. HELLO!

42-годишната звездна щерка също наскоро стана майка. Тя бе бременна заедно с дъщеря си и роди момченце – Рей Еамнуел. На практика мъникът се пада чичо на своята връстница Езра.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари