IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет Полтроу одобрява Дженифър Лорънс

21 август 2014 06 36

Бившата съпруга на Крис Мартин няма нищо против новата му тръпка

Гуинет Полтроу; Снимка: Getty Images

Гуинет Полтроу; Снимка: Getty Images

Само преди няколко дни стана ясно, че от известно време Крис Мартин и Дженифър Лорънс са особено близки. Явно това изобщо не притеснява бившата съпруга на певеца. Говори се, че Гуинет Полтроу одобрява звездата от „Игрите на глада“ като новата жена до нейния бивш любим.

Актрисата, която отскоро излиза с продуцента Брад Фалчук, е дала благословията си, когато е разбрала, че Крис се среща с 24-годишната Дженифър. Гуинет и музикантът се разделиха през месец март, след като живяха като семейство 10 години.

Източник, близък до Полтроу, сподели пред списание Us Weekly: „Нейната реакция беше: „Хей, той можеше да направи и по-лошо“. Тя просто иска той да бъде щастлив“.

Фронтменът на Coldplay и Дженифър Лорънс дори вече ходили на кратка почивка заедно в Хамптънс, където според очевидци „гледали залеза заедно“.

Приближени до Крис Мартин споделят, че звездата от „Американска схема“ е противоположност на Гуинет, тя не е толкова твърда, заради което и музикантът се наслаждава да бъде с по-безгрижна половинка. По думите на негови приятели Крис отново се усмихвал „истински“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари